Menü Bezárás

HUSK JOBs portal "Közös munkaerő-piaci információs rendszer"

 

JobPortal projekt záró-konferencia

2014. szeptember 25. (csütörtök), 10:30 óra

Hotel Famulus**** H - 9027 Győr, Budai út 4-6. Budapest terem

Program:

10:15  Érkezés, Regisztráció

10:30  Dr. Iváncsics János – ügyvezető igazgató, projektmenedzser - Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány  Köszöntő

10:40  Gabriela Kunová  - projektmenedzser- Centrum pokročilých technológií Bratislava n.o A JobPortal projekt eredményei és a Munkaerő-piaci portál bemutatása

11:00  Bányai Péter – projektmenedzser- Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány A JobPortal projekt magyar partneri feladatai és a mobil alkalmazáscsomag

11:20  Dr. Pongrácz Attila (PhD) adjunktus, okleveles emberi erőforrás tanácsadó (MA)  A pályaorientáció és a (szak)képzés szerepe a foglalkoztathatóságban

11: 45  Kávészünet

12:00  Czetti Alexandra - osztályvezető - GYMS Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja A Munkaügyi Központ szerepe a határ menti foglalkoztatásban

12:20  Munka-, Szociális és Családügyi Hivatal - előadó (egyeztetés alatt) A Munka-, Szociális és Családügyi Hivatal szerepe a határ menti foglalkoztatásban

12:40  Kérdések-válaszok

13: 00  Ebéd

 Jelentkezés az

info@jobfish.hu

 

MEGHÍVÓ

„Közös munkaerő-piaci információs rendszer” (HUSK JOBs portal)
című projektünk keretén belül tisztelettel meghívjuk a

JobPortal projekt záró-konferenciájára.

2014. szeptember 25. (csütörtök), 10:30 óra

Hotel Famulus**** H - 9027 Győr, Budai út 4-6. Budapest terem

Munkaadók, álláskeresők, illetve érdekképviseleti, szakmai szervezeteik részére mutatjuk be a projekt eredményeit, azok felhasználási lehetőségeit.

A JOBfish új, a magyar – szlovák határ mindkét oldalán szolgáltató, munkaerő-piaci monitoring és információs rendszer. A szolgáltatások a munkakeresők álláskeresését, álláshoz jutását segítik, valamint a munkaadók számára lehetővé teszik a megfelelő munkaerő hatékony megtalálását. A JOBfish naprakész információt szolgáltat a határ két oldalán működő munkaerőpiacról és a vonatkozó jogi szabályozásról.

Az előadás díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Információ és jelentkezés: [a lap alján a visszajelzésre kattintva] vagy

info@jobfish.hu

e-mail címen

(A jelentkezési határidő: szeptember 23. 16 óra !)

Napirend: http://www.kva.hu/jobportal

Szeretettel várjuk rendezvényünkön!

 

www.jobfish.eu    info@jobfish.hu    +36 96 316 188

A projekt Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg. Megvalósítják a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és partnere a Centrum pokročilých technológií Bratislava n.o. ( HUSK/1101/1.6.2/0096 ) (A támogatási programról részletes információ a www.husk-cbc.eu)

 

Tisztelt Érdeklődő!

Ezen az oldalon igyekszünk naprakész tájékoztatást adni a projekt aktuális állapotáról, eseményeiről a magyar érdeklődők részére.

A projektről

Centrum pokročilých technológií Bratislava n.o. és partnere a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósítják meg a „Közös munkaerő-piaci információs rendszer” (HUSK JOBs portal) című projektet. Céljuk, hogy új, Magyarországon és Szlovákiában a támogatási program jogosult célterületén, a határ mindkét oldalán szolgáltató, munkaerő-piaci monitoring és információs rendszert hozzanak létre. A fejlesztett szolgáltatás munkakeresők álláskeresését, álláshoz jutását hivatott segíteni, illetve munkaadók számára teszi lehetővé a megfelelő munkaerő hatékony kiválasztását. Mindenki számára naprakész információt szolgáltat a határ két oldalán működő munkaerőpiacról és az azzal kapcsolatos jogi szabályozásról. A projekt eredményeképpen létrejövő, a www.huskjobportal.eu webhelyen elérhető átfogó tartalmú, modern információs portál létrehozása és üzemeltetése mellett a partnerek a szolgáltatásokat igénybe vevő célcsoport számára felhasználó-támogatást, tanácsadást is biztosítanak. A program az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg.

A projekt potenciális munkaadók részére nyújtott szolgáltatásai:

 • hírlevél,
 • lekérdezés a munkaerő-piaci adatbázisból,
 • hirdetés feladása a portálon,
 • munkaerő toborzás a portál használatával,

Regisztráció a statement_kva dokumentummal történhet.

 

A projekt munkakeresők részére nyújtott szolgáltatásai:

 • határo átnyúló munkavállalási információk nyújtása;
 • álláslehetőségek keresése.

Regisztráció a customer_kva dokumentummal lehetséges.

 

A projekt saját webhelye: www.huskjobportal.eu

Tisztelt Partnerünk!

Azért fordulunk önhöz, mert résztvevője volt a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány valamelyik, mára sikerrel megvalósult programjának.

Most egy aktuális, új, „Közös munkaerő-piaci információs rendszer” (HUSK JOBs portal) című projekünket szeretnénk a figyelmébe ajánlani. Ez a projekt a Magyarország-Szlovákia Határon átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul meg ERFA (uniós) forrásból.

Célunk, hogy egy új, a határ mindkét oldalán szolgáltató, munkaerő-piaci monitoring és információs rendszert hozzunk létre. A fejlesztett szolgáltatások munkakeresők álláskeresését, álláshoz jutását hivatottak segíteni, és munkaadók számára teszik lehetővé a megfelelő munkaerő hatékony kiválasztását. Mindenki számára naprakész információt szolgáltat a határ két oldalán működő munkaerőpiacról és az azzal kapcsolatos jogi szabályozásról.

Amennyiben érdekesnek találja programunkat, az előzetes igényfelmérés érdekében, a csatolt nyilatkozat aláírásával és visszaküldésével fejezheti ki érdeklődését, illetve jelezheti, hogy szívesen lenne a jövőben a rendszer használója.  (Postacím: Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány - 9001 Győr, Pf.: 688)

Ez a nyilatkozat az ön részéről kötelezettségvállalást nem tartalmaz, számunkra viszont nagy segítség a program megvalósításához!

 A közvetítő információs rendszer igénybe vétele a projekt futamideje és fenntartási időszaka alatt díjmentes.

 • Amit cégként díjmentesen kaphat:
 • Hírlevél;
 • Lekérdezés lehetősége a munkerő-piaci adatbázisból;
 • Hirdetés feladása a portálon keresztül;
 • Munkaerő toborzás a portál használatával;
 • Jogi információk a határon átnyúló foglalkoztatásról.

A további részletekről a nyilatkozat beérkezése után tájékoztatjuk.

Köszönjük Figyelmét!